Αλλαντικά / Εν Ελλάδι

  • Aa

Ο μοναδικός τρόπος προετοιμασίας των αλλαντικών Creta Farms Εν Ελλάδι προσδίδει στο τελικό προϊόν και απαράμιλλη γεύση, εξαιτίας του ελαιολάδου.

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

  • 1

Δείτε όλα τα Eν Ελλάδι

Το λανσάρισμα της σειράς Creta Farms Εν Ελλάδι (2001) ήρθε να ταρακουνήσει την παραδοσιακή αγορά των αλλαντικών και να φέρει μια ‘επαναστατική’ αλλαγή στη διατροφή όπως τη γνωρίζαμε. Λαμβάνοντας υπόψη της την εξέλιξη στην τεχνολογία τροφίμων και αναγνωρίζοντας μια από τις σημαντικότερες τάσεις της σύγχρονης διατροφολογίας, που είναι ο έλεγχος των προσλαμβανόμενων λιπαρών και η αντικατάσταση των περισσότερων κορεσμένων λιπαρών με ακόρεστα φυτικά λιπαρά, η Creta Farms οδηγήθηκε στην παραγωγή της σειράς Εν Ελλάδι.

Η συνταγή Εν Ελλάδι είναι μοναδική στον κόσμο (πατέντα κατοχυρωμένη σε παγκόσμια κλίμακα), γιατί παράγει αλλαντικά με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πάντοτε στη φυσική του μορφή. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει στο τελικό προϊόν, το αλλαντικό δηλαδή, υψηλή διατροφική αξία και πλούσια, μοναδική γεύση. Αυτό επιτυγχάνεται είτε με αφαίρεση ζωικού λίπους από επιλεγμένα τεμάχια εκλεκτού χοιρινού κρέατος και ακολούθως άμεση ενσωμάτωση σε αυτό εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου είτε κατευθείαν, με την άμεση ενσωμάτωση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου σε τεμάχια εκλεκτού άπαχου χοιρινού κρέατος. Με την μοναδική συνταγή της Creta Farms απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας αλλαντικά στα πλαίσια μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το ελαιόλαδο, ο μόνος φυσικός ελαιώδης χυμός χωρίς καμία περαιτέρω επεξεργασία, αποτελεί βασικό συστατικό στο διαιτολόγιο των ελλήνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα καθώς διατηρεί αναλλοίωτες τις θρεπτικές του ιδιότητες, τη γεύση και τα αρώματά του.

Η επιτυχία των λανσαρίσματος αναμφισβήτητη και η επίδραση του στην αγορά αποδεδειγμένη. Οι καταναλωτές εκπαιδεύτηκαν ώστε να αντιλαμβάνονται την αξία της υγιεινής διατροφής και να αναζητούν αλλαντικά με όχι μόνο λιγότερα αλλά και καλά λιπαρά με αποτέλεσμα και ο ανταγωνισμός να προσαρμοστεί σύντομα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κατηγορία της Πάριζας, η οποία από λιπαρά κοντά στο ανώτατο όριο του κώδικα (~30%) έχει οδηγηθεί πλέον, εξαιτίας της σειράς Εν Ελλάδι, στα επίπεδα του 5%.

Η επανάσταση/καινοτομία που έφερε στην αγορά των αλλαντικών το Creta Farms Εν Ελλάδι ήταν τόσο σημαντική που ταξίδεψε και πέρα από τα σύνορα της χώρας, αποτελώντας το σπουδαιότερο πρεσβευτή της Κρητικής/Μεσογειακής Διατροφής. Η μαγική αυτή συνταγή έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη γαστρονομική παλέτα χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία, κερδίζοντας με σταθερά βήματα τη θέση της στην καθημερινή διατροφή.

Βρέθηκαν 29 προϊόντα


"Επιχειρώντας στο Μέλλον 2015-2020"

Ο κύριος Εμμανουήλ Δομαζάκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της CRETA FARMS στο επιχειρηματικό συνέδριο της οικονομικής εφημερίδας «Ναυτεμπορική»...

Νέα Προϊόντα